Skip to main content
Rad Power Bikes - Import (Aug2023)

Hoe kunnen we je helpen?

Een fietstas aan je fiets bevestigen

De Fremont Fietstas kan bevestigd worden op alle modellen met een bagagedrager achter.

De onderstaande stappen gebruiken een RadCity uit 2019 als voorbeeld, maar de stappen zullen voor andere modellen nagenoeg gelijk zijn.

Voor de RadMini en RadRhino moet de als accessoire leverbare bagagedrager zijn gemonteerd om een fietstas aan deze modellen te kunnen bevestigen. Je kunt de RadMini Achterdrager of de RadRhino Achterdrager rechtstreeks bestellen bij Rad Power Bikes.

Fietstas bevestigen aan een RadCity

 1. Lokaliseer de achterdrager. Er moet een bagagedrager op de fiets zijn geïnstalleerd, voordat je een fietstas kunt bevestigen.
  RadCity Rear Rack2.png
 2. Haak de tashaken in de juiste stand vast. Plaats de tashaken op de bagagedrager en druk de haken zorgvuldig naar beneden totdat ze op hun plaats klikken.
  Fremont bag clips.gif
 3. Bevestig de middelste klem. Draai de klem aan de achterkant van de tas totdat de tas vastzit aan de bagagedrager. De middelste klem maakt, afhankelijk van je model, mogelijk niet volledig contact met de bagagedrager.  Zolang de bovenste haken goed zijn bevestigd aan de bovenkant van de bagagedrager en de overige stappen in deze handleiding worden gevolgd, moet de tas goed vastzitten.
  Fremont center clip.gif
 4. Bereid de bovenste riem (indien aanwezig) voor. Steek de riem door de onderkant van de bagagedrager, door de handgreep van de tas en over de bovenkant van de tas. De riem moet over een spijl van de bagagedrager lopen.
  fremont_pannier_strap_475.gif
 5. Vouw de fietstas om en maak de gespen vast. Rol de bovenkant van de tas naar beneden, vouw vervolgens de bovenste hoeken samen en maak de gesp vast.
  Leid de bovenste riem (indien aanwezig) over de tas naar de riem aan de voorkant en maak hem vast. Nadat de tas is vastgezet, mag deze niet gemakkelijk bewegen of van de fiets kunnen vallen.
  fremont_pannier_fold_475.gif

Rad Power Bikes raadt het gebruik van aftermarket-accessoires of accessoires van derden af. De montage en het gebruik van niet-goedgekeurde accessoires is op eigen risico. Accessoires die niet via de website van Rad Power Bikes worden geleverd of die bij de detailhandel zijn gekocht, zijn niet door Rad Power Bikes op veiligheid en compatibiliteit getest. Controleer altijd of je accessoires goed bevestigd zijn voordat je gaat fietsen.

 • Was this article helpful?