Skip to main content
Rad Power Bikes - Import (Aug2023)

Hoe kunnen we je helpen?

E-bikes van Rad Power Bikes: proefritten, kopen en service

E-bikes van Rad Power Bikes zijn er voor elk doel en voor ieders portemonnee. Als je besluit om een e-bike te kopen bij een online bedrijf, zoals dat van ons, vraag je je misschien af ​​waar je onze fietsen kunt testen, hoe de aankoop in zijn werk gaat en hoe het zit met de montage en het onderhoud.

Rad Power Bikes is uitgegroeid tot de grootste verkoper van e-bikes in de VS en we hebben veel geïnvesteerd in het uitbreiden en versterken van onze verkoop- en ondersteuningssystemen om ervoor te zorgen dat je niet alleen een e-bike krijgt die je verwachtingen overtreft, maar ook dat je profiteert van ondersteuning die ongekend is in de fietsindustrie.

Klik op een van de kopjes hieronder voor meer informatie over proefritten, hoe je een e-bike van Rad Power Bikes koopt en welke service je kunt verwachten.

Proefritten en huurfietsen

Wil je een proefrit maken met een van onze e-bikes? We hebben inmiddels een uitgebreid netwerk van fietsverhuurlocaties waar je een van onze e-kunt uitproberen. Kijk op onze kaart met proefrit- en verhuurlocaties voor alle beschikbare locaties over de hele wereld.

Nog geen locatie bij jou in de buurt? We zijn continu bezig om onze locaties uit te breiden dus de kans is groot dat we binnenkort wel bij jou in de buurt zijn te vinden! 

Klik HIER om de juiste e-bike te vinden voor jouw doeleinden. Raadpleeg voor de juiste afmetingen onze Gids voor het kiezen van een fiets met juiste afmetingen. Om onze fietsen in actie te zien, hebben we een aantal zeer handige video’s gepubliceerd op ons YouTube-kanaal

We weten zeker dat deze hulpmiddelen je zullen helpen om de perfecte e-bike te vinden. En mocht je een product willen ruilen, raadpleeg dan ons retourbeleid

Een aankoop doen

Onze filosofie is simpel. We doen geen concessies aan de kwaliteit en we bieden je de beste prijzen in de branche. Maar hoe doen we dat? Met ons online bedrijfsmodel hebben we de tussenhandel eruit gehaald. Dit betekent dat we onze fietsen niet via dealers of winkeliers verkopen. In plaats daarvan bezorgen we onze producten rechtstreeks bij je thuis vanuit ons distributiecentrum.

Woon je in de omgeving van Utrecht, kijk dan HIER voor het adres van onze showroom om een proefrit te maken een e-bike te kopen of voor service.

Onze e-bikes worden bijna volledig gemonteerd verzonden, wat betekent dat je zelf nog wel het een en ander moet doen voordat je op je Rad e-bike kunt wegfietsen. Klik HIER voor meer informatie over de montage en waar je de gebruikershandleiding en instructievideo vindt.

Ondersteuning en service voor je e-bike

Vraag je je af hoe de service geregeld is bij een fiets die je online koopt? Wees niet bang, we laten je niet aan je lot over. Voor vele jaren fietsplezier leveren we onze Rad e-bikes met diverse serviceopties speciaal voor jouw lifestyle. Check onze blogpost Zo zorg je voor je online gekochte e-bike op The Scenic Route!

Productondersteuning:  Het fantastische team van onze Productondersteuning is je eerste contactpunt voor elke vraag over je e-bike. Ze doen niets liever dan problemen oplossen en staan je graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken en een passende oplossing aan te bieden. Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt met je e-bike. We zorgen ervoor dat je in no-time weer vrolijk verder kunt fietsen!

 Als je er niet zeker van bent dat je alle stappen met succes en veilig kunt uitvoeren, raden we je aan het werk te laten uitvoeren door een gerenommeerde fietsenmaker.

  • Was this article helpful?