Gids voor montage van de GUB PRO-3 telefoonhouder

De GUB PRO-3 telefoonhouder is een accessoire dat je aan je fietsstuur kunt bevestigen, zodat je je telefoon overal mee naartoe kunt nemen en veilig kunt bedienen tijdens elke rit met je Rad e-bike!

Volg de instructies hieronder om dit accessoire te installeren.

Als je er niet zeker van bent dat je alle stappen met succes en veilig kunt uitvoeren, raden we je aan het werk te laten uitvoeren door een gerenommeerde fietsenmaker.

Dit heb je nodig:

• Inbussleutel 3 mm
  • Inbussleutel 4 mm
  • De telefoonhouder en bijbehorende hardware
  1. Maak de fiets gereed voor onderhoud. Schakel de fiets uit, verwijder de accu en houd de MODE of  aan/uitknop ingedrukt om hem volledig te ontladen.
  2. Volg de instructies van de fabrikant, die je HIER vindt, om het accessoire te installeren.
  3. Bevestig na de montage van het accessoire de accu en test de fiets volledig voor je er weer op gaat fietsen. Veel plezier met je Rad e-bike.