Welke betaalwijzen accepteren jullie en bieden jullie ook financieringsmogelijkheden aan?

Betaalwijzen

We accepteren creditcards (Visa, MasterCard en AMEX), betaling via iDeal, Bankcontact of SOFORT, bankoverschrijving, ApplePay, Paypal. Betalen met een Rad Power Bikes gift cards is uiteraard ook mogelijk. Deze cadeaubonnen worden voor Europese klanten in euro uitgegeven en via e-mail verzonden.

Financieringsmogelijkheden

Klik HIER voor meer informatie over financieringsmogelijkheden voor klanten in Europa.