Kenmerken en werking van het LCD-display

Het LCD-display toont allerlei details over je fiets, zoals de capaciteit van de accu, je snelheid en nog veel meer. Op deze pagina vind je uitleg over de verschillende functies van het LCD-display. Bekijk de onderstaande video of klik op elk kopje voor meer informatie over de functies van het LCD-display en hoe je ze kunt gebruiken.

Sommige fietsmodellen zijn voorzien van een LED-display met een aan-/uit-knop, oplaadindicatielampjes lampjes voor de selectie en het niveau van de trapondersteuning (PAS). De RadRunner, die met een standaard LED-display wordt geleverd, kan nu geüpgraded worden naar een LCD-display met een RadRunner Display Upgrade die via onze website te koop is! Lees de blogpost op The Scenic Route HIER en onze montagegids HIER.

LCD-informatie

Het LCD-display toont de volgende informatie:

LCD display features table.png mceclip1.png

Bediening van het display

Het display wordt bediend via een afstandsbediening met drie knoppen: een pijl omhoog, een MODE-knop en een pijl omlaag.

White_Handlebar-Display.jpg Display remote.jpg

Met elke knop en combinatie van de 3 knoppen kun je diverse functies activeren en schakelen tussen de verschillende gegevens op het LCD-display. Bekijk de onderstaande tabel om te zien hoe je met één druk op de knop verschillende gegevens op je display kunt zien!

Bedieningsfuncties van het LCD-display

LCD display operations table.jpg

Klik HIER voor meer informatie over de loopmodus (Walk Mode).

De loopmodus mag alleen worden gebruikt als je van de fiets bent afgestapt en met beide handen aan het stuur. Houd altijd ten minste één hand aan een remhendel om de motorondersteuning indien nodig snel te kunnen uitschakelen en om de controle over de fiets te behouden.

Opladen via USB

Het LCD-display heeft een ingebouwde USB-poort waarmee je apparaten kunt opladen terwijl je rijdt.

Opladen:

1. Schakel het LCD-display uit. Houd de MODE-knop ingedrukt totdat het display uitgeschakeld is.
  2. Sluit het display aan op de oplaadpoort met een USB-kabel. Steek de ene kant van een USB-kabel in de oplaadpoort van het LCD-display en de andere in het apparaat.
  3. Zet het LCD-display aan. Houd de MODE-knop ingedrukt tot het display aangaat.

Opmerking: De USB-oplaadpoort kan de meeste maar niet alle USB-apparaten opladen. Sommige apparaten (bijv. grote telefoons) die meer stroom nodig hebben om op te laden, geven mogelijk niet aan dat ze worden opgeladen wanneer ze zijn aangesloten. Als op het LCD-display 'USB' wordt weergegeven, maar het USB-apparaat de oplaadindicator niet weergeeft, ontvangt het apparaat minder stroom dan het verbruikt, waardoor de oplaadstatus van het apparaat terug kan lopen, maar dat gebeurt dan minder snel dan wanneer het apparaat niet zou zijn aangesloten.