Skip to main content
Rad Power Bikes - Import (Aug2023)

Hoe kunnen we je helpen?

Fout 23 Gids voor probleemoplossing

Error 23  (fout 23) op het LCD-display duidt vaak op een probleem met de motorfasebedrading. Op een led-display knippert trapondersteuningsniveau "0" en "1" om Fout 23 aan te geven.

Error 23 - LED display.gif

Volg de onderstaande stappen om de fout op te lossen, zodat je weer op je Rad kunt rijden.

  1. Maak de fiets gereed voor onderhoud. Schakel de fiets uit, verwijder de accu en houd MODE of de aan/uit-knop ingedrukt om de restspanning te ontladen.
  2. Zoek de motorstekker. Volg de kabel vanaf de motor in het achterwiel naar de stekker.
  3. Maak de motorstekker los. Trek de stekker aan beide stekkerhelften los zonder te draaien.
  4. Inspecteer de binnenzijde van de stekker. Als je vocht, vuil of schade ziet, maak dan foto's en neem contact op met de productondersteuning van Rad Power Bikes voor hulp.
  5. Sluit de motorstekker weer aan. Als de stekker er goed en schoon uitziet, let dan voor de aansluitwijze op de inkepingen en pennen (en de externe pijlen) op de stekkerhelften en schuif ze in elkaar zonder te draaien.
  6. Controleer of het probleem is verholpen. Plaats de accu en schakel de fiets in. Als de fout blijft optreden of als de stekker beschadigd is, neem dan contact op met de productondersteuning van Rad Power Bikes voor meer hulp.

Als je er niet zeker van bent dat je alle stappen met succes en veilig kunt uitvoeren, raden we je aan het werk te laten uitvoeren door een gerenommeerde fietsenmaker.

  • Was this article helpful?