Gids voor vervanging van het LCD-display

Het LCD-display kan vervangen worden als Rad Power Bikes Productondersteuning heeft vastgesteld dat het beschadigd is of niet functioneert.

Als je er niet zeker van bent dat je alle stappen met succes en veilig kunt uitvoeren, raden we je aan het werk te laten uitvoeren of controleren door een gerenommeerde fietsenmaker.

Je hebt nodig:

• Een 3 mm-inbussleutel
  • Zijkniptang
  • Een vervangende kabelbinder
  • Het vervangende LCD-display

Oude display verwijderen

1. Maak de fiets gereed voor onderhoud. Schakel de fiets uit, verwijder de accu en houd MODE-knop ingedrukt om de restspanning te ontladen.
  2. Koppel het oude LCD-display los. Knip de kabelbinder door waarmee de displaykabel is bevestigd en volg de kabel vervolgens naar de zilverkleurige metalen stekker. Draai de zilverkleurige metalen huls los en trek de stekkerhelften recht zonder te draaien uit elkaar.
    Unplug display.gif
  3. Remove the two LCD display clamp bolts and the display remote bolt. Use a 3 mm Allen wrench remove the bolts, and set them aside.
    Remove bolts.gif
  4. Verwijder de twee klembouten van het LCD-display en de bout van de afstandsbediening voor het display. Verwijder de bouten m.b.v. een 3 mm-inbussleutel en leg ze opzij.
    Remove the display.gif