E-bikes voor zakelijk gebruik

Rad Power Bikes verandert de manier waarop mensen en goederen vervoerd worden op een revolutionaire manier, ook als het gaat om e-bikes voor zakelijk gebruik!

Dankzij de grotere kracht en laadcapaciteit en het grotere bereik vergeleken met traditionele fietsen, zijn elektrische fietsen hard op weg om de manier waarop mensen zich verplaatsen te veranderen.

Bij Rad Power Bikes geloven we dat het zakelijke vervoer van mensen en goederen door e-bikes ook revolutionair veranderd kan worden. In vergelijking met traditionele voertuigen voor vrachtvervoer zijn e-bikes goedkoop, zowel in de aanschaf als het gebruik, en zijn ze veel efficiënter, wendbaarder en milieuvriendelijker.

Meer weten? Klik hier om direct contact op te nemen met ons Fleet Sales Team!