Skip to main content
Rad Power Bikes - Import (Aug2023)

Hoe kunnen we je helpen?

Hoe maak ik een account aan?

Met een klantaccount kunnen bestaande Europese klanten hun bestelhistorie bekijken. Een klantaccount kan op elk moment worden aangemaakt en weer verwijderd.

Activeer je account tijdens het afrekenen

 1. Terwijl je een bestelling plaatst, kun je een account aanmaken.
 2. Je ontvangt een e-mail om je nieuwe account te bevestigen.

  Heb je de e-mail ter bevestiging van je bestelling niet ontvangen? Geen probleem. Neem contact met ons op via e-mail. Onze klantenservice staat voor je klaar en stuurt je graag een nieuwe e-mail om je account te activeren

 3. Via deze link kom je op onze website en wordt je gevraagd om een wachtwoord voor je account aan te maken. Het e-mailadres van de bestelling wordt je gebruikersnaam. Zodra je je wachtwoord hebt bevestigd, wordt je account geactiveerd.

Inloggen op een bestaande account of een wachtwoord resetten

 1. Ga naar de Inlogpagina van je account. Je kunt ook op het inlogpictogram klikken echts boven aan de pagina van onze website.
  English Account.png
 2. Als je je account al geactiveerd hebt, log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord
 3. Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’ als je het wachtwoord van je account moet resetten. Voer het e-mailadres van je account in en klik op “Inzenden.”
 4. Er wordt nu automatisch een e-mail naar je gestuurd om je wachtwoord te resetten. Klik op de knop ‘Wachtwoord resetten’ in de e-mail. Hiermee word je teruggestuurd naar onze website.
 5. Voer je nieuwe wachtwoord in en klik op ‘Versturen’. Je wachtwoord is nu gereset!
 • Was this article helpful?