Skip to main content
Rad Power Bikes - Import (Aug2023)

Hoe kunnen we je helpen?

Gids voor montage van het Tannus Armour binnenbandpantser

Het Tannus Armour binnenbandpantser beschermt je banden en velgen extra om lekke banden te voorkomen, zodat je Rad kan blijven rijden! Volg de onderstaande stappen om het Tannus Armour binnenbandpantser op je fiets te monteren.

Als je er niet zeker van bent dat je alle stappen met succes en veilig kunt uitvoeren, raden we je aan het werk te laten uitvoeren of controleren door een gerenommeerde fietsenmaker.

  1. Bereid de fiets voor. Schakel de fiets uit, verwijder de accu en houd MODE (of de aan/uit-knop) ingedrukt om de restspanning te ontladen.
  2. Verwijder het voor- of achterwiel waarin het Tannus Armour binnenbandpantser gemonteerd moet worden. Klik HIER voor instructies hoe het voorwiel verwijderd moet worden. Klik HIER voor instructies hoe bij jouw model het achterwiel verwijderd moet worden.
  3. Klik HIER voor de montage- en onderhoudsinstructies op de website van Tannus.

Voor een lange levensduur en optimale prestaties moeten de banden die zijn uitgerust met het Tannus Armour binnenbandpantser 10 PSI (0,7 bar) zachter worden opgepompt dan de bandenspanning die op de wang van de band staat aangegeven.

  1. Monteer het voor- of achterwiel weer. Klik HIER voor instructies hoe het voorwiel gemonteerd moet worden. Klik HIER voor instructies hoe bij jouw model het achterwiel gemonteerd moet worden.
  2. Als het accessoire is gemonteerd, plaats dan de accu weer en test de fiets volledig tijdens een proefrit.
  • Was this article helpful?