Skip to main content
Rad Power Bikes - Import (Aug2023)

Hoe kunnen we je helpen?

RadRunner Gids voor montage van de middenconsole

De  RadRunner middenconsole  past op de RadRunner 1 en RadRunner Plus. De set bestaat uit de console en het bevestigingsmateriaal. Volg de onderstaande instructies om de console te monteren.


Wat zijn de maten van de middenconsole?

De middenconsole kan 22 lb (10 kg) bagage dragen. Overschrijd het voorgeschreven gewicht niet om letsel en schade te voorkomen. Raadpleeg de onderstaande afbeelding om te zien hoeveel er in de middenconsole past.

Center console.png


Middenconsole monteren

Benodigd gereedschap:

 • 4 mm-inbussleutel
 • Momentsleutel
 1. Verwijder de bevestigingsbouten uit het frame. Verwijder met een 4 mm-inbussleutel de bouten uit de vier bevestigingspunten op het fietsframe.
  mounting_points_circled.png
 2. Plaats de middenconsole. Zet de gaten in de bodem en aan de voorzijde van de console op de bevestigingspunten op het frame.
 3. Maak het bevestigingsmateriaal gereed voor de montage. Schuif de ring op een bout en steek de bout vervolgens door de console en in het bevestigingspunt op het frame. Draai de bouten een paar slagen met de hand aan. Herhaal dit bij de overige drie bevestigingspunten. Draai de vier bouten gelijkmatig vast met een 4 mm-inbussleutel. Draai de bouten vast met 4 Nm. Draai ze niet te vast.
  P1001394.jpg P1001396.jpg
 4. Bevestig het deksel. Haak de rubbers aan de bevestigingspunten op de voor- en achterzijde van de console.
  P1001412.jpg
 5. Test de fiets volledig tijdens een proefrit.

Als je er niet zeker van bent dat je alle stappen met succes en veilig kunt uitvoeren, raden we je aan het werk te laten uitvoeren door een gerenommeerde fietsenmaker.

 • Was this article helpful?