Owner Tools

Welkom bij de Rad community!

Verzending

Klik HIER voor meer informatie over ons verzendbeleid en wat je kunt verwachten zodra je fiets is verzonden.

E-bike-montage en handleidingen

Een overzicht van de montagevideo’s en handleidingen vind je in het artikel ‘Gebruikershandleidingen downloaden en montagevideo’s bekijken.’

Nieuwe handleidingen voor eigenaren

Bekijk HIER onze nieuwe handleidingen voor eigenaren voor meer informatie over hoe je je e-bike gebruikt en om de Pre-Ride Safety Checklist te bekijken.
Checklist.

Accessoires monteren

Klik op een van de onderstaande links om de montage-instructies te vinden voor een accessoire.

Voordrager

Handgreep

Caboose

Manden en platforms

RadRunner spatborden

RadRhino achterdrager

RadMini achterdrager

RadRunner passagierpakket

Contacteer ons

Klik HIER als je wilt weten hoe je contact met ons kunt opnemen. We staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden!

Fietsonderhoud

Elke fiets (elektrisch of niet) en dus ook jouw nieuwe e-bike heeft regelmatig onderhoud nodig om er zeker van te zijn dat je er nog vele jaren comfortabel mee kunt fietsen. Dat betekent dat je van tijd tot tijd dingen opnieuw moet afstellen, versleten onderdelen vervangen en natuurlijk je fiets schoonmaken.

Kijk HIER voor meer informatie over hoe je je e-bike kunt onderhouden om optimaal fietsplezier te beleven aan je Rad e-bike!