RadRunner Gids voor vervanging van het led-display

Het led-display van de RadRunner kan vervangen worden als Rad Power Bikes Productondersteuning heeft vastgesteld dat het beschadigd is of niet functioneert.

Volg de onderstaande stappen om het led-display te vervangen. Deze gids gebruikt een RadRunner als voorbeeld, maar de stappen zijn dezelfde voor andere modellen met een led-display.

Als je het led-display op een RadRunner wilt upgraden naar een LCD-display, klik dan HIER voor de bestelling en HIER voor de installatiegids.

Benodigd gereedschap:

• 3 mm-inbussleutel
  • Zijkniptang
  • Een paar kabelbinders
  • Het vervangende display van Rad Power Bikes
  1. Maak de fiets gereed voor onderhoud. Schakel de fiets uit, verwijder de accu en houd de aan/uit-knop ingedrukt om de restspanning te ontladen.
    Turn off bike.gif
  2. Lokaliseer de displaystekker. Volg de kabel vanaf het display naar de zilverkleurige metalen stekker.
    Locate display.gif
  3. Koppel de stekker los. Knip de kabelbinder met een kniptang door. Draai de zilverkleurige metalen huls van de stekker volledig los en trek de stekkerhelften recht zonder ze te draaien uit elkaar.
    Unplug display.gif
  4. Verwijder het display van het stuur.
    1. Verwijder de klembout van het display met een 3 mm-inbussleutel.
      Remove bolt (2).gif
    2. Klap de klem van het display open en verwijder het display van het stuur. Recycle het display overeenkomstig de lokaal geldende voorschriften.
      Remove display.gif
  5. Installeer het nieuwe display.
    1. Steek de klem van het nieuwe display over het stuur.
      Install new display.gif
    2. Draai de bout met de hand in de schroefdraad en gebruik vervolgens een 3 mm-inbussleutel om de bout iets aan te draaien. Stel het display af in de gewenste stand en draai de bout vervolgens stevig vast. Het display mag niet kunnen bewegen nadat de bout is vastgedraaid.
      Reinstall bolt.gif
    3. Sluit de displaystekker aan. Let voor de aansluitwijze op de inkeping en pennen (en externe pijlen) op de stekkerhelften en schuif ze in elkaar zonder ze te draaien. Draai de zilverkleurige metalen huls vast om de stekkerverbinding te borgen.
      Plug in display.gif
    4. Vervang alle doorgeknipte kabelbinders en knip ze af zodat ze vlak en glad zijn.
      Zip ties.gif
  6. Plaats de accu weer en test de fiets volledig tijdens een proefrit.

Als je er niet zeker van bent dat je alle stappen met succes en veilig kunt uitvoeren, raden we je aan het werk te laten uitvoeren door een gerenommeerde fietsenmaker.