Waar staat het framenummer op mijn e-bike?

Het framenummer is ingeslagen in het fietsframe aan de voorkant van de fiets onder het RAD-embleem. Je vindt het framenummer ook op de sticker op de buitenkant van de doos waarin je fiets is geleverd.

Serial number.png

Bewaar het framenummer van uw e-bike voor toekomstig gebruik. We raden je ook aan om je framenummer door te geven aan je verzekering voor het geval je e-bike zoekraakt of gestolen wordt. Klik hier voor meer informatie over het veilig houden van je e-bike