Skip to main content
Rad Power Bikes - Import (Aug2023)

Hoe kunnen we je helpen?

Hoe wijzig ik mijn bestelling?

Als je de kleur van je fiets wilt wijzigen, een ander accessoire wilt bestellen of als je het verkeerde product hebt besteld, dan proberen we je graag te helpen. We doen ons best om eventuele vergissingen te herstellen of wijzigingen in je bestelling door te voeren voordat het product verzonden wordt. Lees de opties hieronder om te weten of en hoe je een bestelling kunt wijzigen.

Een bestelling wijzigen voordat het product verzonden is

We kunnen binnen een bestaande bestelling geen producten veranderen. Als je een bestelde fiets of accessoire in een andere kleur wilt hebben, moeten we het uit de bestelling verwijderen of de hele bestelling annuleren en op basis daarvan je geld teruggeven. Daarna kun je op onze website een nieuwe bestelling plaatsen voor het juiste artikel.

Een bestelling wijzigen die al verzonden is

Als de artikelen van je bestelling al verzonden zijn, kunnen we je bestelling niet meer annuleren. Wat je wel kunt doen is contact opnemen met onze afdeling Retouren om de bestelling te retourneren nadat die bij bezorgd is. Kijk voor meer informatie over hoe je artikelen kunt retourneren op deze pagina van onze website: Retourneren.

Neem contact met ons op als je een bestelling wilt wijzigen.

  • Was this article helpful?