Skip to main content
Rad Power Bikes - Import (Aug2023)

Hoe kunnen we je helpen?

RadRunner Gids voor montage van het passagierpakket

Het RadRunner Passagierspakket bestaat uit twee opklapbare voetsteunen, twee jasbeschermers, een verhoogd zitkussen en een set bevestigingsmateriaal. Raadpleeg de video en de onderstaande instructies voor de montage van deze accessoires.

Je hebt nodig:

 • 13 mm ring- of steeksleutel
 • 10 mm ring- of steeksleutel
 • 4 mm-inbussleutel
 • Momentsleutel met een 4 mm-inbusbit
 • Nitril handschoenen (eventueel)
 • Het passagierpakket
  passenger_package_components.jpg

Voetsteunen monteren

 1. Pak de voetsteunen en het bevestigingsmateriaal. Schuif een veerring en vervolgens een sluitring over een van de voetsteunbouten. Monteer de voetsteunen zodanig dat ze omhoog opgeklapt kunnen worden.
  Prepare hardware.gif
 2. Monteer de voetsteunen. Plaats een voetsteun op het montagepunt en steek de bout vanaf de andere kant door het frame. Draai de bout met een 13 mm-ringsleutel vast tot 20 Nm. Herhaal dit met de tweede voetsteun aan de andere kant van de fiets.
  Secure foot peg.gif
 3. Klap de voetsteunen omhoog. Controleer of de voetsteunen zijn opgeklapt en geen hindernis vormen.
  Fold foot peg.gif

Jasbeschermers monteren

 1. Verwijder de beschermfolie aan beide zijden van de jasbeschermers. Aan de ene kant is de folie mat; aan de andere kant is de folie helder.
 2. Pak de rechter jasbeschermer. Deze is korter en moet aan de kettingzijde van de fiets worden gemonteerd.
  RadRunner Wheel Skirts.gif
 3. Steek de jasbeschermer tussen het achterwiel en het fietsframe. Het grootste gat in de jasbeschermer moet over de voetsteunbout vallen en de resterende drie gaten moeten op één lijn liggen met de bevestigingspunten op het frame.

  Opmerking: Wees voorzichtig en raak de ketting niet aan, aangezien de olie in je huid deze kan beschadigen. Je kunt nitril handschoenen dragen om je handen en de ketting schoon te houden wanneer je aan je fiets werkt.
  Radrunner pass skirt.gif
 4. Bevestig de jasbeschermer. Schuif een veerring en vervolgens een sluitring op de bout. Steek de bout door het bevestigingspunt en de jasbeschermer en plaats een sluitring op de bout. Draai een borgmoer met de hand een paar slagen op het uiteinde van de bout. Herhaal dit met de overige drie bevestigingsbouten.
  Secure second wheel skirt.gif
 5. Monteer de linker jasbeschermer. Herhaal stap 4 om de tweede, langere jasbeschermer aan de linker zijde van de fiets te monteren. Draai met een 10 mm-ringsleutel en een 4 mm-inbussleutel alle bevestigingsbouten van de jasbeschermers vast. Draai de bouten vast met 4 Nm.
  Secure the second wheel skirt.gif

Verhoogd zitkussen monteren

 1. Plaats het zitkussen op de bagagedrager. Plaats de vier bevestigingsgaten aan de onderzijde van het zitkussen op de bevestigingspunten van de achterdrager.
  Passenger seat.gif
 2. Bevestig het zitkussen aan de bagagedrager. Schuif de ring op de bout en steek de bout door het bevestigingsgat in de bagagedrager. Draai de bout voorzichtig met de hand een paar slagen in de schroefdraad in het zitkussen. Herhaal dit met de overige drie bevestigingsbouten. Draai elke bout met een 4 mm-inbussleutel vast. Draai de bouten vast met 4 Nm. Draai ze niet te vast.
  Secure the seat.gif
 3. Test de fiets volledig tijdens een proefrit.

Als je er niet zeker van bent dat je alle stappen met succes en veilig kunt uitvoeren, raden we je aan het werk te laten uitvoeren door een gerenommeerde fietsenmaker.

 • Was this article helpful?