Skip to main content
Rad Power Bikes - Import (Aug2023)

Hoe kunnen we je helpen?

Rad Power Bikes accessoires voor huisdieren

Rad Power Bikes heeft producten ontwikkeld om het fietsplezier van je Rad e-bike te delen met je favoriete viervoeter.

Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over de accessoires voor huisdieren en klik op de kopjes hieronder voor meer informatie over het gebruik en onderhoud van deze producten.

Trainingstips

Hier zijn een paar tips die je huisdier kunnen helpen om net zo veel van jouw e-bike te genieten als jijzelf, bijvoorbeeld dankzij de nieuwe reismand voor honden of reismandvoering.

Laat je huisdier langzaam wennen aan dit product.

 • Begin langzaam en voorzichtig: Zet de mand op de grond op een plek waar je huisdier zich prettig voelt. Beloon hun nieuwsgierigheid wanneer ze de mand onderzoeken met iets positiefs, zoals een paar lieve woordjes en/of een snoepje!
 • Bereid je voor op de eerste rit: Als je huisdier zich prettig voelt in de mand, monteer je de mand op de fiets en zet je hem of haar erin terwijl je de fiets stevig vasthoudt. Beloon ze als ze kalm blijven zitten!
 • Neem de tijd: Als je huisdier zich prettig voelt in de mand op de fiets, check je of er regels zijn die bepalen of huisdieren in de mand aangelijnd moet zijn. Zit je huisdier veilig vast in de mand, ga dan een stukje met de fiets lopen om hem of haar te laten wennen aan de fiets in beweging.

Geniet van samen fietsen op je Rad e-bike: Zitten jij en je huisdier eenmaal comfortabel en veilig op de fiets, ga dan een paar keer rustig een stukje proefrijden op een open rustige plek.Na een tijdje oefenen en met wat geduld en training zal je huisdier het net zo heerlijk vinden als jij om tochtjes te maken op je e-bike!

Producttips, opmerkingen en waarschuwingen

Check onze tips, opmerkingen en waarschuwingen hieronder om veilig om de accessoires voor honden te gebruiken op een manier die veilig is voor jou en je huisdier.

 • Zorg ervoor dat je huisdier het niet warm krijgt en uitdroogt.
 • Dit product is niet bedoeld voor gebruik door kinderen.
 • Onjuiste montage, installatie, onderhoud of gebruik van dit product kan leiden tot schade aan onderdelen, controleverlies, ernstig letsel of de dood. Als je niet zeker weet of je alle stappen succesvol en veilig kunt doorlopen, raden we je aan om de montage te laten uitvoeren door een gerenommeerde fietsenmaker.
 • Het vervoeren van een huisdier (of huisdieren) met een fiets kan voor de fietser en huisdier(en) een risico met zich meebrengen op letsel of overlijden. Gebruik dit product met gezond verstand. Het gebruik is op eigen risico.
 • Als bestuurder ben je altijd verantwoordelijk voor het veilig bevestigen van hetgeen je vervoert, dat riempjes niet te strak zitten en om te beoordelen of je veilig met je huisdier kunt rijden. Gebruik van dit product met een huisdier dat niet gezond of gehoorzaam genoeg is, kan leiden tot ernstig letsel of het overlijden van bestuurder en huisdier(en).
 • De standaard is niet ontworpen om te worden gebruikt als de fiets beladen is. Ga er niet vanuit dat de fiets stabiel en in balans staat bij gebruik van de standaard. Houd de fiets altijd vast als hij beladen is met bagage of een huisdier(en), of als deze eraan bevestigd zijn, wanneer je de standaard gebruikt.
 • Wanneer je bagage of huisdieren vervoert, kun je minder goed remmen, accelereren, bochten maken en de fiets in evenwicht houden, waardoor er een verhoogd risico is op vallen of andere ongelukken, die eventueel kunnen leiden tot schade aan je eigendom, ernstig letsel of de dood. Oefen, om dit risico zo klein mogelijk te houden, op een vlak, open terrein met weinig bagage voordat je probeert om een zwaardere lading of huisdieren te vervoeren, vooral op wegen, heuvels of bij natte weersomstandigheden.
 • Zorg er altijd voor dat huisdieren en/of lading de bestuurder of bewegende delen niet in de weg zitten. Als je niet voorkomt dat huisdieren en/of bagage de controle over de fiets kunnen hinderen, kan dit ernstig letsel of de dood tot gevolg hebben.
 • Het gewicht van dit product kan de fiets minder stabiel maken tijdens het fietsen en bij stilstand. Laat huisdieren nooit onbeheerd achter op de fiets en ga nooit bij de fiets vandaan terwijl ze in de mand zitten. Als je huisdieren onbeheerd op de fiets achterlaat, ontstaat een ZEER HOOG RISICO dat de fiets omvalt, wat schade aan de fiets of andere eigendommen of ernstig letsel en zelfs de dood tot gevolg hebben.
 • Overschrijd nooit het maximale draaggewicht van een bagagedrager of mand.
 • Zorg ervoor dat dit product op de juiste manier gemonteerd en bevestigd is voordat je het gebruikt.
 • Zorg ervoor dat je je huisdier altijd in de reismand kunt zien zitten.
 • Dit product is niet ontworpen om kinderen te vervoeren.
 • Raadpleeg een dierenarts of specialist in het gedrag van huisdieren als je vragen of hebt of je zorgen maakt.

Productonderhoud

Rad Power Bikes reismand voor huisdieren en reismandvoering

 • Maak de bodemvoering los en reinig met warm water en een mild, diervriendelijk wasmiddel indien nodig. Aan de lucht laten drogen.
 • Veeg schoon met een schone, vochtige doek en dep droog met een schone droge doek. Aan de lucht laten drogen.

Niet langdurig blootstellen aan direct zonlicht.

 • Was this article helpful?