Gids voor montage van de bovenbuistas

Met de als accessoire leverbare bovenbuistas kun je met alle benodigdheden veilig op je Rad rijden. Volg de onderstaande stappen om de bovenbuistas op je fiets te monteren.

Als je er niet zeker van bent dat je alle stappen met succes en veilig kunt uitvoeren, raden we je aan het werk te laten uitvoeren of controleren door een gerenommeerde fietsenmaker.

1. Maak de fiets gereed voor onderhoud. Schakel de fiets uit, verwijder de accu en houd MODE (of de aan/uit-knop) ingedrukt om de restspanning te ontladen.
  2. Pak de bovenbuistas en lokaliseer de drie bevestigingsriemen. De riemen worden gebruikt om de tas op zijn plaats op de fiets te houden.
    All straps.png
  3. Bevestig de bovenbuistas op de bovenbuis van je fiets. Klik op een kopje hieronder voor montage-instructies voor uw model.

RadRhino

Verwijder de middelste riem (hieronder weergegeven) voor de montage.  Bewaar de riem voor later gebruik of recycle hem overeenkomstig de lokaal geldende regels.
Middle strap.png
Maak de resterende onderste riem vast aan de bovenbuis. Maak de voorste riem vast aan de binnenbalhoofdbuis.

RadWagon en RadMission

Bevestig de onderste riemen aan de bovenbuis. Maak de voorste riem vast aan de binnenbalhoofdbuis zoals hieronder aangegeven.
Three straps.png

1. Draai het stuur naar links en rechts om te controleren of de bovenbuistas het sturen niet hindert. Stel de bovenbuistas zo nodig met de hand af. Controleer voor elke rit of de bovenbuistas goed vastzit aan de fiets.
  2. Raadpleeg de onderhoudsinstructies voor dit accessoire door HIER te klikken.
  3. Plaats de accu weer en test de fiets volledig tijdens een proefrit!