Skip to main content
Rad Power Bikes - Import (Aug2023)

Hoe kunnen we je helpen?

Kortingen en verkoopacties

Wat maakt Rad Power Bikes zo onderscheidend?

We zijn een klantgerichte onderneming met als doelstelling altijd hoogwaardige fietsen te leveren tegen een uitnodigende, scherpe prijs. We hebben momenteel geen kortingen, maar we zorgen ervoor dat onze klanten altijd de scherpste aanbiedingen voor hun Rad krijgen.

De opkomst van klantgerichte bedrijven heeft een groot aantal voordelen voor klanten opgeleverd. Het meest opvallende voordeel is de lagere prijzen voor hoogwaardige producten. Bekijk de onderstaande afbeelding en zie hoe dit in je voordeel werkt.

Consumer direct.png

Ons doel bij Rad Power Bikes is om absoluut de best mogelijke prijs te bieden. We begrijpen dat het vinden van een goede deal van het grootste belang is voor de koopervaring, daarom bieden we een gevarieerd assortiment fietsen in verschillende prijsklassen.

Door de tussenhandel te omzeilen, hoeven we de prijzen van onze producten niet te verhogen om vervolgens kortingen aan te bieden als belangrijkste drijfveer voor de verkoop. Onze benadering is anders. Onze missie is om producten te maken die voor alles geschikt zijn en voor iedereen betaalbaar. Eerlijke prijzen staan voorop bij deze missie en dat blijkt uit onze recente innovaties.

Hoe leidt directe levering tot besparingen?

Dus wat krijg je voor onze prijs, behalve de rit van je leven? Bekijk het onderstaand overzicht om te zien hoe het is om op een Rad te rijden!

De voordelen van de Rad-familie:

  • Concurrerende, logische prijzen. Je krijgt een e-bike van hoge kwaliteit die ongeveer de helft kost van vergelijkbare e-bikes van de concurrentie. We hebben vertrouwen in onze eerlijke prijsstelling en kunnen je verzekeren dat je de best mogelijke deal krijgt.
  • Uitstekende ondersteuning. Je krijgt de beste ondersteuning in de branche van onze teams voor klant- en productondersteuning. We zijn bescheiden gestart en zijn nu als bedrijf gegroeid tot de grootste verkoper van e-bikes in de Verenigde Staten, en we rusten nog niet op onze lauweren! We zijn nu een gevestigde naam en breiden onze ondersteuningsteams voortdurend uit om u de best mogelijke ervaring te bieden. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, maar lees onze reviews om te zien hoe we het doen ten opzichte van de rest.
  • Ondersteuning op het moment dat je het nodig hebt We hebben een uitgebreide serie online hulpbronnen om je te helpen bij het onderhoud van je fiets, zodat je op je Rad kunt blijven rijden.

En dat is nog maar het begin. Benieuwd wat we in petto hebben? Klik hier om kennis te maken met onze e-bikes.

We zijn er voor jou!

We weten dat je geïnteresseerd bent in de kracht en het gemak van onze e-bikes. Je bent ook geïnteresseerd in onze kortingen en verkoopacties omdat je op een Rad wilt rijden voor een betaalbare prijs!

Om op de hoogte te blijven van toekomstige kortingsacties, raden we je aan om op deze pagina te kijken of je aan te melden voor onze nieuwsbrief onderaan onze homepage.

  • Was this article helpful?