Skip to main content
Rad Power Bikes - Import (Aug2023)

Hoe kunnen we je helpen?

De e-bike kiezen die het beste bij jou past

Rad Power Bikes heeft e-bikes ontworpen voor elk soort fietser. Het vinden van een fiets die past bij jouw levensstijl – en bij jouw lichaam - is belangrijk, want alleen dan kun je veilig fietsen en optimaal plezier van je e-bike hebben.

Blader door de kopjes hieronder om erachter te komen welke fiets we aanbevelen voor jou en waarom.

Als je weet welke fiets het beste bij je past, check dan onze Gids voor het kiezen van een fiets met juiste afmetingen om te zien welke fietsafmetingen voor jou het beste zijn.

De beste e-bike om dagelijks naar werk of school te fietsen

RadMission_BlackMS_Urban_3238.jpg

Je gebruikt je fiets om je hem echt nodig hebt. Je bent een stadsmens, je hebt genoeg van filerijden in de auto en je wilt naar je werk zonder bezweet aan te komen. Je bent op zoek naar een fiets voor onbezorgd, dagelijks gebruik, waarmee je moeiteloos heuvel op en tegen de wind in naar je werk fietst. En in het weekend hou je van lekker toeren.

Wij raden aan:

RadMission

De RadMission is een leuke e-bike waar je soepel mee fietst en die niet onderdoet voor de rest van ons aanbod – ook al heeft hij niet evenveel toeters en bellen. Het is niet zomaar een hoge kwaliteit e-bike voor starters, het is gewoon een hoge kwaliteit e-bike, punt uit.

RadRunner

De RadRunner is een simpele maar krachtige e-bike voor eenbetaalbare prijs. Met in totaal 330 mogelijke combinaties aan accessoires kun je deze transportfiets zonder versnellingen helemaal uniek en van jou maken. Vermijd filerijden met de auto en maak fietsen naar je werk een van je leukste dagelijkse bezigheden met de RadRunner.

Dit vind je misschien ook leuk:

RadRunner PlusRadMini

De beste e-bike voor onverhard terrein

RadRover.jpg

Je bent een buitenmens en een echte avonturier. Je wilt de beste allround e-bike voor heuvelachtige gebieden en onverhard terrein. En ach, als je er netjes mee over het fietspad kunt rijden, is dat natuurlijk ook mooi meegenomen.

Wij raden aan:

RadRhino

Met zijn dikke 4 inch brede banden en veelgeroemde stabiliteit is dit ons paradepaard; de perfecte e-bike voor off-the-road avonturen, weekendjes weg en wat je maar wilt. Geen wonder dat dit de best verkochte elektrische fat-bike van Noord-Amerika is.

RadRhino Step-Thru

Met een lagere framehoogte, zodat je makkelijker kunt staan, en minder afstand tussen je lichaam en het stuur is de RadRhino Step-Thru de ideale e-bike om makkelijk op- en af te stappen en snel op te trekken -- zonder in te leveren op de kracht en duurzaamheid waar de RadRhino bekend om staat.

Dit vind je misschien ook leuk:

RadMini

De beste e-bike om bagage te vervoeren

RadWagon.jpg

Of je nu de kids naar school moet brengen of materiaal in huis moet halen voor een weekendje je huis opknappen, je wilt een e-bike waarmee je elke klus kunt klaren. Betrouwbaarheid is een absolute must en je zoekt net zo lang door tot je een stevige fiets vindt die precies doet wat hij moet doen. Wie weet heb je zelfs geen auto meer nodig.

Wij raden aan:

RadWagon

De RadWagon is de meest betaalbare, allround en krachtige elektrische cargo-fiets op de markt. Ideaal voor elke zware klus en nog veel meer. Je kunt kiezen uit vele accessoires, zoals tot wel twee kinderzitjes.

RadRunner

De RadRunner is een simpele maar krachtige e-bike voor een betaalbare prijs. Met 330 verschillende manieren waarop je de accessoires kunt combineren, kun je de RadRunner zonder versnellingen helemaal naar jouw persoonlijke wensen vormgeven.

RadRunner Plus

Een opvallende elektrische fiets boordevol nieuwe upgrades en accessoires om moeiteloos elke heuvel te beklimmen en door elk zandpad te ploegen. En met de fraaie bagagedrager neem je niet alleen spullen maar ook een passagier mee voor een comfortabele en gezellige fietstocht.

Dit vind je misschien ook leuk: 

RadRhinoRadRhino Step-Thru

De beste elektrische vouwfiets

X90tS-0A.jpg

Dagelijks op pad en weinig opbergruimte? Of wil je een fiets die je makkelijk mee kan nemen in het openbaar vervoer? Als ‘compact’ de essentie is van wat je zoekt, is dit de ideale e-bike voor jou.

Wij raden aan:

RadMini

Laat je niet van de wijs brengen door het woordje ‘mini’ in de naam van deze e-bike. De RadMini is inderdaad makkelijk op te vouwen voor als je weinig ruimte hebt of als je hem mee wilt nemen in trein, maar verder is het een complete e-bike waar je veel plezier van zult hebben. Zijn kracht, gemak en veelzijdigheid maken deze stevige ruimtebesparende e-bike tot een echte aanwinst.

De beste e-bike voor op- en afstappen

PDPX6354_1_1_1024x1024.jpg

Niemand houdt jou tegen! Fietsen is je lust en je leven, maar op- en afstappen gaat niet altijd even makkelijk. Je wilt een sterke en krachtige e-bike met een step-thru frame, zodat je makkelijk kunt op- en afstappen en nooit meer bent te stoppen.

Wij raden aan:

RadRhino Step-Thru

De RadRhino Step-Thru maakt het op- en afstappen op je e-bike makkelijker dan ooit – zonder in te leveren op kracht, sterkte of duurzaamheid, waar de RadRhino zo beroemd om is.

RadRunner

Dankzij een laag zwaartepunt en een step-thru frame, rij je met de RadRunner moeiteloos en comfortabel naar de supermarkt of naar je werk.

RadRunner Plus

Dankzij een 7-speed drivetrain beschik je over meer koppel en dat betekent dat je met groot gemak elke heuvel beklimt.

RadMission Mid-Step

Met alle voordelen van de RadMission heeft de RadMission Mid-Step een lager frame, wat hem geschikt maakt voor een nog groter publiek.

De beste e-bike om te toeren tijdens het weekend

Weekend rides.jpg

Er gaat niets boven het afsluiten van een drukke week (of dag) met een lange fietstocht. Je hebt zin in frisse lucht en de zon op je gezicht en dus maak je een stevige rit bij jou in de buurt of verderop, als het kan buiten de gebaande paden.

Wij raden aan:

RadRhino

Perfect voor off-the-road avonturen, weekendjes weg en wat je maar wilt.

RadRihino Step-Thru

Een elektrische fat-bike met een lage instap en een stoer, sterk frame dat het makkelijker dan ooit maakt om op de fiets te stappen en weg te zoeven.

RadRunner

Met zijn lage zwaartepunt en frame met lage instap is RadRunner een oerdegelijke elektrische stadsfiets.

RadRunner Plus

Een onweerstaanbare combinatie van hoge prestaties en coole stijl.

RadMission

De RadMission staat voor simpel fietsplezier, dankzij zijn soepele en vlotte rijstijl en het opmerkelijke gemak waarmee je heuvels beklimt. Bovendien heeft hij geen versnellingen en is dus eenvoudig in het onderhoud.

RadMini

De RadMini is een compacte elektrische vouwfiets met een krachtige 250W motor en stevige banden, ideaal voor in de stad maar ook perfect voor onverharde wegen.

De beste e-bike voor bezorgers

Delivery.jpg

Op zoek naar een bijbaantje? Met deze e-bike wordt bezorgen een fluitje van een cent. En je hoeft je geen zorgen meer te maken over files omzeilen of een parkeerplek vinden.

Wij raden aan: 

RadRunner

Een betaalbare manier om sneller te bezorgen! Koop een RadRunner met een groot platform.

Dit vind je misschien ook leuk:

RadRunner PlusRadWagonRadMission

  • Was this article helpful?